Tillbaka efter semestertider- välkommen att kontakta oss!

Vill du veta mer om vad Mikrofonden är och vilken verksamhet vi bedriver, eller är du nyfiken på hur Mikrofonden kan vara till hjälp för just ditt företag eller förening i Uppsala? – Tveka inte att kontakta verksamhetsledare Helen Curry på Mikrofonden Uppsala.

En ledtråd- Mikrofonden hjälper företag och föreningar inom den sociala ekonomin att utvecklas och växa. Vi kan utgöra en finansiell säkerhet/garanti gentemot banken och andra finansiärer- i dagsläget kostnadsfritt!

Eller har du kanske tankar eller idéer kring hur din organisation skulle vilja bidra till Mikrofonden? Kontakta oss då också. Att investera i, eller samarbeta med, Mikrofonden är en samhällsnyttig investering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »