Extrainsatt informationstillfälle

Vad är Mikrofonden och hur kan vi vara till nytta för er?

Välkommen på informationstillfälle den 27 april kl 16:00-17:30.

I och med utvecklingen av kriget i Ukraina bjuder vi in till ett extrainsatt informationstillfälle för att berätta om Mikrofonden, vad vi gör och hur vi kan vara till nytta för företag, föreningar och stiftelser inom den sociala ekonomin som vill göra skillnad för människor och samhället.

Vi träffas fysiskt i Mikrofonden och Coompanions gemensamma lokaler på Kungsgatan 71 i Uppsala. Vi inleder med fika och går därefter in på Mikrofondens möjligheter att ställa ut kreditgarantier till samhällsnyttiga verksamheter som vill göra insatser för människor och samhället. Möjlighet ges för deltagarna att dela erfarenheter och knyta kontakter med varandra.

När: 27 april kl 16:00-17:30.
Var: Mikrofonden och Coompanions lokaler på Kungsgatan 71 i Uppsala.
Hur: Kostnadsfritt. Vi bjuder på fika.
Anmälan: Anmäl dig (eller er, ange då hur många ni blir) via mail till Helen Curry på Mikrofonden: helen.curry@mikrofonden.se

Välkomna!

Translate »