Digitala mötesplatser

Pandemin ställer till det för oss. Vi skulle helst av allt vara ute och träffa er! Men vi kan inte annat än att förhålla oss till den situation som är. Därför har vi under december månad bjudit in till tre olika webbinarier. Tillfällena har gett oss en möjlighet att berätta mer om oss men det har gett och ger oss också en möjlighet att få träffa er!

Under december har vi diskuterat vad en Mikrofond är och gör, vi har fått träffa tre exempel från olika delar av landet, som fått stöd från Mikrofonden samt att vi avslutade med ett panelsamtal kring möjligheterna med en Mikrofond.

Nu bjuder vi in till ytterligare en träff! Denna gång ska vi prata om finansieringslösningar för socialt entreprenörskap. Så boka in den 10 februari klockan 15:00 – 16:30. Föranmälan krävs för att delta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »