Vi på Mikrofonden Kronoberg

Styrelseledamöter

Här hittar du vilka som sitter i styrelsen och du är alltid välkommen att kontakta oss i ärenden kring Mikrofonden Kronoberg via info@mikrofondenkronoberg.se.

Annika Nilsson

I mitt dagliga arbete är jag ansvarig för Leader Linné Småland vilket är en ideell förening som beviljar EU-medel till olika utvecklingsprojekt. Efter flera år som näringslivsutvecklare både i kommuner och region har jag bra kontakter inom näringslivet och inom den offentliga sektorn.

Jag är en generalist som gärna sätter guldkant på livet genom att vara mormor, resa mycket och gå långa skogspromenader

Catarina Bachér

Arbetar med: Verksamhetsutveckling, ledarskapsutveckling, teamutveckling, coaching och processledning

Bakgrund: Företagsledare och verksamhetsledare i såväl större koncerner till mindre privatägda företag i olika branscher. Haft uppdrag som att flytta verksamheter från en ort till annan, starta och sälja företag, integrera företag och verksamheter till att bryta tråkiga nedåtgående resultattrender.

Christer Betinger

text kommer

Mathias Gaunitz

Jag jobbar till vardags på Linnéuniversitetet som innovationsrådgivare med specialinriktning mot affärsmodellering och impact i samhället. Jag har jobbat med entreprenörskap och utbildning i olika former de senaste 20 åren. Det bästa med jobbet på Linnéuniversitetet är att jag både får jobba med kommersiell tillväxt och med saker som gör samhället ett bättre ställe att leva i.

Staffan Jansson

text kommer

Wihlmar Lopez

I mitt dagliga arbete sitter jag som företagsrådgivare på Coompanion Kronoberg. Jag brinner för entreprenörskap och affärsmodellering. Jag har jobbat med affärsutveckling i nästan 10 år.

Som person är jag Idérik, noggrann och driven. Min filosofi är att människan presterar som bäst när denne hittar balans mellan sina intressen och sina värderingar samt i sin yrkesroll ges möjlighet att utveckla sina personliga egenskaper.

Åter till startsida för Mikrofonden Kronoberg